Mail: info@strandhs.se Hyrtruckar med förare 3-20 ton samt BJÖRNGÄNGET tungspecialister . Tunga lyft i MALMÖ LUND ARLÖV med omnejder . Ring 040-433838 . CONTAINERTRUCKAR
Truckuthyrning vi kör ut till Er med truck lastar lossar lastbilar lyfter och flyttar Ert gods mm. . Tunga lyft utom och inomhus maskinlyft ! Maskinflyttning Maskinmontage Injustering av do. . Hemsida: strandhstruck.se


" BJÖRNGÄNGET " hanterar tunggods med truckar kranar lastbilar och speciell tungutrustning . Vi ordnar allt inför uppdraget vi upprättar en plan utifrån denna plan utförs sedan uppdraget .
Vi löser problem! Etablerade 1967 .


NÖJDA KUNDER:
Slagthuset Teatern i Malmö .

Det var vi som lossade de förtillverkade betongkonstruktionerna och tog in dem genom ett hål i väggen. Lyfte de tunga betongpelarna på plats samt de tunga betonggolven till sittplatserna som fick stickas upp på högkant och vändas i luften. Arbetet sades vara omöjligt men vi utförde det på ett snabbt och säkert sätt !

_____________________________________________

Malmö Skolstyrelse .

Omfattande flyttning av Värnhemsskolans samtliga maskiner för Verkstadsteknik Plåtteknik och träteknik . Inflyttning av do på Vingaskolan i Malmö .

______________________________________________

Lernia i Malmö .

Omfattande flyttning samtliga maskiner från Fosie till Valdemarsro i Malmö .

_______________________________________________

Trelleborgs kommun Söderslättsgymnasiet.

Omfattande flyttning Vekstadsteknik både ut och in på andra stället .
________________________________________________
Malmö Truckuthyrning" BJÖRNGÄNGET " hanterar tunggods med truckar kranar lastbilar och speciell tungutrustning .Vi ordnar allt inför uppdraget vi upprättar en plan utifrån denna plan utförs sedan uppdraget .

MASKINMONTAGE LYFTER och HANTERAR ALLA SLAGS MASKINER och MM
UTOM och INOMHUS ALLA VÅRA TRUCK - FÖRARE ÄR RUTINERADE TUNGSPECIALISTER CONTAINERTRUCKAR 1,94 meter höga


Vi är etablerade sen 40 år tillbaka . Vänd Er med förtroende till oss när det gäller hela maskinmontage maskinflyttning maskinflyttningar maskinmontering maskinmonteringar industriflyttning industriflyttningar tunggodshantering tunggodshanteringar tunghantering tunghanteringar truck-uthyrning truckuthyrning med förare för lastning & lossning eller:

Flyttning av industrier och kontor tunga verktygsmaskiner kassaskåp m.m. Hantering utom och inomhus Kassaskåpsflyttning kassaskåpsflyttningar samt tunga gänget .

Lyft och flytt av container samt annat skrymmande och tungt gods. Intagning av d:o i lokaler .

BJÖRNGÄNGET hanterar tunggods med truck truckar kranar lastbilar och speciell tungutrustning Vi ordnar allt inför uppdraget vi upprättar en plan och utifrån denna plan utförs sedan uppdraget .

Nöjda kunder:
Värnhemsskolan

Bland våra nöjda kunder kan nämnas Malmö skolstyrelse. Flyttning av Värnhemsskolan i Malmö, samtliga avdelningar: träteknik, verkstadsteknik och plåtverkstad.

Slagthuset
Det var vi som gick in i ett hål i väggen på slagthuset i Malmö och byggde upp läktarna på teatern underifrån. Arbetet sades vara omöjligt med de tunga betongpelarna och de ovanpåliggande betonggolven för sittplatserna som fick stickas upp på högkant mellan pelarna och sedan vändas i luften.

SPECIALITET KANTPRESSAR , EXENTERPRESSAR M.M. Nu även hemsideadress: www.strandhs.se

Det finns inget som stoppar " BJÖRNGÄNGET " hos STRANDHS
Kontakta oss för ytterligare referenser!
info@strandhs.seStrand Strands Truckförsäljning begtruck begagnad truck begagnade truckar truckuthyrning truckuthyrningar med förare i Malmö Lund Arlöv Skåne